fredagskväll&lördagsförmiddag

      ska in i duschen nu strax, men tänkte jag måste skriva lite iallafall :) 

Igår var jag& tias i stenungsund, åkte bil ! haha,  först till wallhamn och sen till stenungsund! vi åkte in & fikade .. träffade linnea&sanna!  senare träffade vi linus också :)  körde iväg till någon skate affär, som linus tipsa om! så lämna vi av honom vid nösnäs, för han skulle till göteborg!   jag&tias åkte hem till tias, han åt.. senare åkte vi hem till mig& jag åt middag. :)   åkte ner till samuel, hämtade rebecca. sedan skulle samuel & dem lana, så vi åkte till skärhamn &  var lite överallt den kvällen! jo vi var ju hos svensson också en sväng.. sen sov jag&tias här hemma.. :)  

Nu ska jag duscha, i kväll blire kanske nati& linnea och emanuel & tias .. tias ska hämta mig nu snart, så jag måste skynda mig. vi ska köra samuel&daggen till stenungsund, för de ska till göteborg,så det tar bussen där ifrån istället!  

Puss hej, bloggar mer senare!    <3

:D

du är min bby!       & han klarade det :D:D:D:D:D:D <3 så jävla stolt över dig baby.

vi körde runt lite över allt och moa&samuel&carl åkte med (:  vi åkte göööölf! hahaha. kan ju lova att den var inte den snabbaste bilen jag åkt med :P  
men i alla fall, vi åkte på modevisningen& den var görbra!   waaaaow :D 
men nu ska jag se på tv och dega eller något i den stilen! 
bloggar mer i morgon,   pusshey!

nervös som ett as!


Nu, precis nu gör tias uppkörningen! Hoppas att han klarar det nu! <3
Kom nyss hem ifrån skolan, senare vid 19.00 ska jag på modevisning!   kul (:
skriver mer när jag kommer hem därifrån, (:   
Puss <33





TEORIN

Tias klarade teorin idag! :D Han har uppkörningen i morgon, hoppas på att han klarar det nu :D <33

nu ska jag snart göra i orning mig.. för jag ska in till stenungsund igen och träffa bästaste storm & andersson igen :) haha.  stenungsund hela veckan har det varit för min del nu! :) gött,  hihi.  men ska börja sminka mig nu..
bloggar mer senare idag eller ikväll!     puss <3

du är min bby!

mys!


JAG SAKNAR DIG SYSTER!   kom hem snart :'(   
 

idag var jag i skolan, åkte hem halv 12.  så åkte jag till skärhamn med mammsen, senare åkte vi hem och jag gjorde en omelett! gott,  åkte med bussen till stenungsund. där väntade Nathalie och Linnea :)   gick och fikade på espresso house och efter en stund så kom även malin :)   satt väl och fikade runt en timma, sedan gick vi runt&tittade i affärer.  Mysigt!  Vid 6 tiden åkte jag&malin&nathalie hem. Fast jag åkte till tias, :)  mysig dag!  

+ att jag behöver inte gå till skolan i morgon och det känns gött! 
det är dougebolltunering eller hur det stavas. så jag skiter i det,  ( :  
SOVA! gött,   (:     men nu ska jag snart se på plastikoprationer!        skriver mer i morgon,   puss! <3





fika med storm&andersson!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.  rodi är så snygg!

  nu ska jag göra omelett, sen ska jag iväg med linnea storm o nathalie andersson och fika i stenungsund!  bloggar senare igen, !


today



Jag följde Jennifer Norrhamns råd inatt och idag..     låg med blött hår och flätor! Funkade skit bra! 
Håret var perfekt hela dagen lång!  myckeet bra, ska göras om tills i morgon! :D
 




Köpte ny tröja på Lindex för 149 :-  mycket värt!   
och byxorna köpte jag för en vecka sedan på lindex också.  för 400 kr!  

  Varit i Stenungsund med mammsen, gör bra dag!  tittade i affärer, provade hundra tals! haha.
      mamma ville inte vara på shoppinghumör men blev det ändå!   kom hem, satt vid datorn.. åkte ner till Maria en sväng.

Nu halv 10 stekte jag en omelett, & tittade på väärsta äckliga&konstiga filmen! :O    
Men nu ska jag gå& nanna! För jag ska till skolan i morgon hade jag tänkt. Vi har gröna dagar i skolan nu, så inget plugg. Känns väldigt gött!   Ha det bra, jag skriver mer i morgon!  Sköt om er!

låtar



Riktigt bra låtar 

Halo - Beyoncé!      
Get up - 50 cent         
Girls - Beenie Man ft. akon

23 februari

          Idag vaknade jag av att vi hade försovit oss, jag& mamma..   men jag hade en sån otrolig mensvärk& har fortfarande, så jag tog ledigt idag.   Mamma med, för hon är förskyld som en liten gris! haha,  nu försöker jag få mamma att åka någonstans, för jag är väldigt rastlös!   
I går var jag nere och mötte maria&fabian en sväng, åkte hem till Maria, väntade på Tias och senare åkte jag&tias hem och tittade på distare movie (?)   hahaha. så segfilm, fast jävligt rolig! haha!  I morgon och på onsdag är det gröna dagar i skolan, vet inte rikigt vad vi ska göra de dagarna men dougeboll ska vi ha iallafall och det suger! så jag får sovmorgon i morgon och på onsdag tror jag! haha gött för mig (:       Igår hade jag och tias   1 år och 4 månader.   mysigt!

Men nu ska jag tvätta mig och sminka mig och göra mig i orning för dagen!  skriver mera senare,    puss!


the helgen


5 kg nu!   Jag känner att piercingen inte är långt ifrån min naveln snart! haha, jag tror jag kanske kommer få det i födelesedags present! inte alls långt kvar till min födelesedag nu, och min syster är inte hemma detta året heller ! 
 
I helgen har jag sööööftat egenom totalt!  I fredags var jag hemma först, åt och sånt. sen skulle jag ta mopeden ner till samuel, men då såklart så ramlar jag!    shet säger jag bara, aldrig varit så skakis!  men som tur var så åkte jag bara ner för backen och gasade inte eller något, utan skulle bara bromsa lite, men då sladda jag så jag tappa kontrollen istället! haha.   jag är sååå skillad! Men iallafall, så kom jag hem till samuel, där var joakim & mathias &samuel. :)   så skulle vi vänta på ras-mus och axel.     så åkte vi ner till stansvik och sladda (H)    hahahahaha! jävligt roligt vare, jag åkte med axel i epan och titta på när dom andra frös! sen åkte vi hem till samuel för Kicki hade kommit dit, så vi tittade på en skräckfilm,  gör äcklig :S   typ nåt    down of the dawn eller nått :S   ganska bra för att vara skräck! haha.  Jag & mathias sov hemma hos mig ifredags också.

I lördags hade jag göörtråkigt och mathias åkte hem väldigt tidigt för han skulle greja med bilen och plugga. men iaf, det hände en del här hemma, så jag bestämde mig för att åka till Johanna på klädesholmen! Där var Josefine och Johanna och Johannas stört sköna morsa! hahahahaha, gu' va vi garva!    men efter vi hade varit hos johanna, så skulle dom till en kille och titta på film, så jag åkte till skärhamn, till rebecca.  Där var Linus, Robin, Anna och Becca :)     trevlig kväll!   spelade alias och det var ju roligast senare när killarna hade gått och tjejskitsnacket började! hahahahaha.    får göras om!   Och idag har jag inte gjort ett piss kan jag lova,  Jennifer Norrhamn  / norrhamn.blogg.se    ska hjälpa mig lite, det är därför jag inte har skrivit på länge. för jag vill ha iorning bloggen först, men jag lovar att skriva mer i veckan!    PUSS




under veckan

Sitter i skolan och har typ ingen lektion, sitter vid datornerna allihopas. Sorry att jag inte har lagt in några bilder eller skrivit på länge. Men bloggen har hackat som fan! :(   Var och provade balklänningen igår, det är moster som gör den. men den satt sådär så hon ska göra om den igen.   17 april är det vårfest/bal! kom dit! > Bleketskolan :)  Var i göteborg i lördags, med samuel och kicki och mathias. :)   tittade i affärer, och åt och gick på bio, :D gud så konstigt folk det finns i världen alltså, vet inte hur många vi såg som var bäng. det är verkligen sorligt att se..  men men, i fredags så var jag hemma hos Emma :)  hon hade fest och massa goa folk var där, sen blev det för mycket så klart. Någon sprutade in tårgas eller nått.. så alla kunde knappt andas.  segt! men det var en gör bra fest ändå :)  

föresten, så har jag sökt sommarjobb som fan nu :> eller igår .. på gina tricot, polarn' & pyret och expresso house. jag tror jag kanske kommer få det på expresso house för min brors flickvän är plats chef där. :D gött somfan kan jag lova! hoppas jag får ett sommarjobb, måste ha pengar till turkiet resan i sommar!    otroligt roligt vi kommer ha bbys!! :D




Emma&coffe&emil ;D <3

Hallå igen :) helgen har varit underbar ;D jag är inte hemma just nu.. så jag skriver mer när jag kommer hem och så ska jag ladda in mer bilder ifrån helgen :)   

Just nu är jag hemma hos Emms :) med bästasteemil och coffeeetheman (H) 


fredagen den 13onde.

Fredag den 13 idag! :O aldrig föratt jag har sett den filmen men :) haha,  nu har jag nyss kommit upp ur sängen och sitter och söftar framför datorn lite gran. vad händer idag gott folk?  jag vill festa! jag vill dansa! åh, jag saknar riktigt kvällarna förr alltså!  hoppas på att det blir en bra dag och en underbar kväll! hör av er, så skriver jag senare idag igen.  PUSS!



12 februari!


Gokväll :)   igår kväll blev aldrig att jag kom hem, för jag åkte hem till Maria direkt. Tittade på tv & myste! sen så kom Bella&Albin och hämtade mig, så vi åkte till skärhamn där tias och rikard och svensson var. :) sedan åkte vi hem till tias, och tittade på tv, och spleade kort och senare gick och la oss. 

I går var en väääldigt bra dag på göksäter får jag säga! jag hitta så jävla bra saker! lägger in bilder snart, jag köpte i alla fall tyg till min balklänning som min snälla moster ska göra :) kommer en bild på den med! :) 

Idag fyller pappsen år! fast han är inte hemma :(   han är ute och jobbar hela veckan ut så, :P
men nu ska jag kila vidare och prata med maria en sväng tror jag! puss på er!



 här är en av sakerna jag köpte :)  halsband som jag har letat överallt! och jag hittade den på göksäter!:O  en tunkia! :) gör fin på !

shopping i pöksäter

Nu drar jag&mammsen och ska till banken, sedan affärn, hämta bilen & sedan blire göken med anette& sara! :) hör av er! hemma igen vid 6 tiden skulle jag tro :) 
Puss!


 

FYNDISAR!

Nya fynd!


     29 kronor på Gina Tricot!





  70 kronor på Cubus!



    29 kronor på Lindex!



    99 kronor på Vero moda :) 


förebilder!

beyonceeeee
 Beyonce Knowles                                               Nichole Scherzinger


Så otroligt snygga!   och så otroliga förebilder!
Mina första förebilder och jag tror dem kommer hålla i sig. :)
Verkligen hur snygga som helst också!

drugs.

DROGER

är nog det mest patetiska som finns. det finns inget bra med det, kompisar som säger : men du ska bara känna känslan?! jag förstår fan inte.. hur kan man ens våga när man vet att ens liv står på spel? jag förstår inte idioterna som gör det, jag klarar inte ens av att se på när nån gör det på film. nu har det ungefär blivit ett "mode" att knarka, eller bli bäng. mina egna kompisar har börjat med det och nu är det fan för mycket. visst om nu kändisar gör det, dom ska väl göra allt för att få uppmärksamhet. det är deras beslut. men jag vill ha kvar mina egna vänner.de har inte tillräcklig med vett i huvudet ännu, de är ungdommar. kan inte bara nån komma och slå till dom riktigt hårt så dom fattar någon gång.. för ord förstår dom iallafall inte. det har jag märkt. jag vill inte att om tillexempel 20 år, se dom på fyllebänk och se dom gå under.hela livet är förstört efter det jävla äckliga knarket.  Hur fan kan det vara någon som ens vågar sälja det till andra, förstår inte hon/han att dem förstör deras liv. man förstör ett helt jävla liv.   
Jag var tvugen att skriva av mig. vem håller med mig?!


  


min babyboy!

du är min bby!du är min bby!du är min bby!du är min bby!du är min bby!du är min bby!



Nu är det snart 1 år / 4 månader! förstår inte att det snart är 2 hela år vi har varit tillsammans.
 du har gjort mitt liv till så underbart!   
Kan ni tänka, jag har varit kär i denhär killen sen jag var 12! 
jag fick han efter 2 år
och det är fortfarande lika mycket kärlek nu som då.       ilove you thias!

Välkommen, hjälp mig?!

NYA KLÄDER& NYTT HÅR & NYA ÖGON :)

♥   Hej&välkomna, jag heter Lisa.
 ska försöka så gott jag kan med denna blogg.
ni får gärna ge mig hjälp&tips! tack!

hur gör man :( ?


RSS 2.0